Naše stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića (cookie) mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranica slažete se sa korištenjem kolačića.

Vješalice za zid

Vješalice za zid

Vješalice za zid

Vješalice od drva za zid. Mogu se pomoću vijka dobro pričvrstiti za zid i tako poslužiti za ozbiljnije odjevne predmete. ​Kako bi se prekrila rupa za vijak na sebi mogu imati pločicu sa slovom ili mali okvir za slike dimenzije 3,5 x 4,5 cm. Mogu se naručiti i bez toga, ali u tom slučaju biti će vidljiv vijak pomoću kojeg je vješalica pričvršćena.
Rade se ručno i za njihovu izradu je potrebno jako puno vremena. I bojanje je ručno tako da je nemoguće napraviti dva identična komada i slike su okvirni prikaz tog proizvoda. Ako je bitno da proizvod izgleda baš tako ili imate svoju želje vezano uz izgled, molimo Vas da nam u komentaru narudžbe napišete detaljna uputstva. Za bojanje ukrasa koristimo isključivo eko boje na bazi vode. Zbog toga je nemoguće imati baš sve nijanse boja, jer je njihov rok trajanja dosta kratak, a nijansiranje je prilično skupo.

Izaberite željeni proizvod, količinu i dodajte ga u košaricu. Ako je potrebno, unutar košarice možete naknadno promijeniti broj proizvoda koji želite naručiti. U komentaru narudžbe možete nam dodati potrebna uputstva ako je potrebno.

Nastojimo da svi naši proizvodi ne budu samo komadi drva koje je netko prebacivao iz stroja u stroj, a Vi procijenite koliko smo u tome uspjeli!

Prikaži:
Posloži po:

Drvena vješalica za zid

Drvena vješalica za zidDrvena vješalica za zid sa slovom ili okvirom za slike. Ovaj ob..

3.00€

Loading...