Naše stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića (cookie) mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranica slažete se sa korištenjem kolačića. Više o svemu možete saznati ovdje.

O nama

Obrt za eko igračke je mali obiteljski obrt obitelji Adamović iz Ivanić Grada koja se od 1999. godine bavi izradom: drvenih igrački, ukrasa i uporabnih predmeta
Proizvodnja se zasniva na ručnom radu, izradi po narudžbi ili malim serijama. Nadamo se da ćete među nekoliko stotina naših proizvoda moći pronaći nešto zanimljivo. Ako među našim proizvodima nema onoga što bi Vama trebalo, slobodno nam se obratite i ako smo u mogućnosti pokušati ćemo to napraviti.

Za izradu naših proizvoda koristimo drvo johe, topolovu i bukovu šperoloču. Igračke ne tretiramo i ne bojamo ničim tako da su u potpunosti prirodne. Za ukrasne i uporabne predmete koristimo eko boje na bazi vode. Zbog velikog udjela ručnog rada u našoj proizvodnji gotovo da je svaki proizvod unikat. Zbog toga je ponekad teško napraviti dva identična komada. Nadamo se da to neće biti problem jer Vam uvijek garantiramo istu kvalitetu za sve proizvode.

Hvala Vam na posjeti i slobodno nas kontaktirajte zbog bilo kojeg pitanja. Nadamo se da ćete biti zadovoljni našim proizvodima i uslugom.

Obrt za eko igračke

Loading...