Naše stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića (cookie) mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranica slažete se sa korištenjem kolačića.

Drvena vješalica - mala - Grad

Drvena vješalica - mala - Grad

Drvena vješalica - mala - Grad

Grad - mala drvena vješalica - uporabni predmet za dječje sobe i prostore gdje borave djeca. Na stražnjoj strani ima dvije male vješalice pomoću kojih se može objesiti (kao slika). Ovakve vješalice mogu poslužiti za lakše predmete kao što su: ručnici, ključevi, krpe, jakne i odjevni predmeti djece vrtičke dobi. Mogu se naručiti obojane ili nebojane i kao takve Vam daju mogućnost da ih obojate i ukrasite samostalno. Na taj način mogu poslužiti za razvoj dječje kreativnosti.  Radi se ručno i boja eko bojama na bazi vode. Pošto je i bojanje ručno gotovo je nemoguće napraviti dve identične vješalice. Zbog toga Vas molimo da nam u komentaru narudžbe napišete uputstva za bojanje ako je to potrebno.

Veličina: 23 x 10  cm

Nastojimo da svi naši proizvodi ne budu samo komadi drva koje je netko prebacivao iz stroja u stroj, a Vi procijenite koliko smo u tome uspjeli!

  • 10.00€

Dostupne opcije

Oznake: Drvena vješalica - mala - Grad, Uporabni predmeti

Loading...