Naše stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića (cookie) mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranica slažete se sa korištenjem kolačića.

Okvir za slike 9x13 s imenom

Okvir za slike 9x13 s imenom

Okviri za slike s imenom

Drveni okviri za slike - okvir za slike dimenzije 9 x 13 cm. Okviri su bez stakla tako da bez problema preživljavaju nespretna dječja rukovanja, slike se umeću pomoću utora s gornje strane okvira tako da izmjena slika ne predstavlja nikakav problem. Zbog položaja utora morate pri narudžbi izabrati oblik fotografija za koji želite okvir (uspravna ili portret, vodoravna ili pejzaž). Okviri se mogu koristiti kao stojeći (za stol) ili za vješanje na zid. Mogu se naručiti u željenoj boji s odabranim ukrasima (molimo Vas da u komentaru ostavite upute). Prilikom narudžbe u polje "Ime ili natpis" napišite koja su Vam slova potrebna.

Nastojimo da svi naši proizvodi ne budu samo komadi drva koje je netko prebacivao iz stroja u stroj, a Vi procijenite koliko smo u tome uspjeli!

  • 8.00€

Dostupne opcije

Oznake: Okvir za slike 9x13 s imenom, Uporabni predmeti

Loading...