Naše stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića (cookie) mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranica slažete se sa korištenjem kolačića.

Drvena vješalica za zid

Drvena vješalica za zid

Drvena vješalica za zid

Drvena vješalica za zid sa slovom ili okvirom za slike. Ovaj oblik vješalica prvenstveno je namjenjen za postavljanje na zid. Mogu se pomoću vijka dobro pričvrstiti za zid i tako poslužiti za ozbiljnije odjevne predmete. ​Kako bi se prekrila rupa za vijak na sebi mogu imati pločicu sa slovom ili mali okvir za slike dimenzije 3,5 x 4,5 cm. Mogu se naručiti i bez toga, ali u tom slučaju biti će vidljiv vijak pomoću kojeg je vješalica pričvršćena.
Rade se ručno i za njihovu izradu je potrebno jako puno vremena. I bojanje je ručno tako da je nemoguće napraviti dva identična komada i slike su okvirni prikaz tog proizvoda. Ako je bitno da proizvod izgleda baš tako ili imate svoju želje vezano uz izgled, molimo Vas da nam u komentaru narudžbe napišete detaljna uputstva. Kod narudžbi vješalica sa slovima molimo Vas da izaberete potreban broj slova (cijena je po jednom slovu) i u polje "Ime ili natpis" napišite koja su Vam slova potrebna. Ako je potrebno tu nam možete napisati i uputstva vezana uz boje slova.
 

Nastojimo da svi naši proizvodi ne budu samo komadi drva koje je netko prebacivao iz stroja u stroj, a Vi procijenite koliko smo u tome uspjeli!

  • 3.00€

Dostupne opcije

Oznake: Drvena vješalica za zid, Uporabni predmeti

Loading...