Naše stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića (cookie) mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranica slažete se sa korištenjem kolačića.

Drvena teglica - velika - Teglica 4

Drvena teglica - velika - Teglica 4

Drvena teglica - Teglica 4 (Velika)

Teglica 4 - drvena ukrasna teglica. Teglica čiji cvijet nikada neće uvenuti i bez  primjerene pažnje. Ukras koji može poslužiti za ukrašavanje dječjih soba, ali mu se gotovo jednako raduje i svaka majka. Ukrasi se mogu naručiti obojani ili nebojani i kao takvi Vam daju mogućnost da ih obojate i ukrasite samostalno. Na taj način mogu poslužiti za razvoj dječje ili vlastite kreativnosti kroz samostalni rad ili rad u obliku radionicaRadi se ručno i boja eko bojama na bazi vode. Pošto je i bojanje ručno gotovo je nemoguće napraviti dva identična ukrasa. Zbog toga Vas molimo da nam u komentaru narudžbe napišete uputstva za bojanje ako je to potrebno.

Veličina: 8 x 18 cm

Nastojimo da svi naši proizvodi ne budu samo komadi drva koje je netko prebacivao iz stroja u stroj, a Vi procijenite koliko smo u tome uspjeli!

  • 5.00€

Dostupne opcije

Oznake: Drvena teglica - velika - Teglica 4, Ukrasni predmeti

Loading...