Naše stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića (cookie) mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranica slažete se sa korištenjem kolačića.

Drvena igračka - vozilo bez kotača - Jeep

Drvena igračka -  vozilo bez kotača - Jeep

Drvena igračka - vozilo bez kotača - Jeep

Jeep - drveno vozilo. Drvena igračka u obliku vozila. Igračka koja dolazi u tri veličine. Radi se ručno iz punog drveta johe, svi dijelovi su drveni i u potpunosti je prirodna igračka jer ne sadrži nikakve lakove i premaze. Zbog toga u trenutku kada je dijete preraste i prestane biti zanimljiva kao igračka, može poslužiti kao materijal za razvoj dječje kreativnosti. Uz malo boje (naša preporuka su tempere) dijete može ukrasiti svoju igračku i napraviti lijepi ukras te imati trajnu uspomenu na svoje djetinjstvo.

Izrađuju se u tri veličine:

Veličina 1 - 7 x 4 cm 
Veličina 2 - 9,5 x 4,5 cm 
Veličina 3 - 11,5 x 7 cm 

Igračke su iz punog drva u jednom komadu tako da one najsitnije mogu predstavljati opasnost za djecu koja stavljaju sve u usta, dok su one veće daleko sigurnije po tom pitanju.

Nastojimo da svi naši proizvodi ne budu samo komadi drva koje je netko prebacivao iz stroja u stroj, a Vi procijenite koliko smo u tome uspjeli!

  • 1.30€

Dostupne opcije

Oznake: Drvena igračka - vozilo bez kotača - Jeep, Drvene igračke

Loading...