Naše stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića (cookie) mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranica slažete se sa korištenjem kolačića.

Drvena igračka - vozilo bez kotača - Brod 2

Drvena igračka - vozilo bez kotača - Brod 2

Drvena igračka - vozilo bez kotača - Brod 2

Brod - drveno vozilo. Drvena igračka u obliku vozila. Igračka koja dolazi u tri veličine. Radi se ručno iz punog drveta johe, svi dijelovi su drveni i u potpunosti je prirodna igračka jer ne sadrži nikakve lakove i premaze. Zbog toga u trenutku kada je dijete preraste i prestane biti zanimljiva kao igračka, može poslužiti kao materijal za razvoj dječje kreativnosti. Uz malo boje (naša preporuka su tempere) dijete može ukrasiti svoju igračku i napraviti lijepi ukras te imati trajnu uspomenu na svoje djetinjstvo.

Izrađuju se u tri veličine:

Veličina 1 - 7,5 x 3,5 cm 
Veličina 2 - 10 x 5 cm 
Veličina 3 - 13,5 x 6,5 cm 

Igračke su iz punog drva ali one najsitnije mogu predstavljati opasnost za djecu koja stavljaju sve u usta,  dok su one veće daleko sigurnije po tom pitanju.

Nastojimo da svi naši proizvodi ne budu samo komadi drva koje je netko prebacivao iz stroja u stroj, a Vi procijenite koliko smo u tome uspjeli!

  • 1.30€

Dostupne opcije

Oznake: Drvena igračka - vozilo bez kotača - Brod 2, Drvene igračke

Loading...