Naše stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića (cookie) mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranica slažete se sa korištenjem kolačića.

Drveni vlakić s imenom

Drveni vlakić s imenom

Drvena igračka - vlakić s imenom

Drveni vlakić s imenom - drvene igračke u obliku vlaka gdje svaki vagon može predstavljati drugo slovo. Vagoni mogu biti u obliku svih slova hrvatske i engleske abecede. Vagoni su visoki oko 7,5 cm i debljine oko 12 mm. Rade se ručno iz punog drveta johe, svi dijelovi su drveni i u potpunosti su prirodne igračke jer ne sadrže nikakve lakove i premaze. Zbog toga u trenutku kada je dijete preraste i prestane biti zanimljiva kao igračka, može poslužiti kao materijal za razvoj dječje kreativnosti. Uz malo boje (naša preporuka su tempere) dijete može ukrasiti svoju igračku i napraviti lijepi ukras te imati trajnu uspomenu na svoje djetinjstvo.
Cijena svakog vagona sa slovima je 20 kn, a ista cijena je i za lokomotivi i zadnji vagon. Lokomotiva i zadnji vagon se ne moraju naručiti ako ih ne želite, samo nam to napomenite u komentaru narudžbe.

Visina vagona sa slovima je 7,5 cm, a širina ovisi o slovu

Prilikom narudžbe upišite ili izaberite potreban broj slova (molim Vas da tu vodite računa o lokomotivi i zadnjem vagonu) i u polje "Ime ili natpis" napišite koja slova su Vam potrebna.

Nastojimo da svi naši proizvodi ne budu samo komadi drva koje je netko prebacivao iz stroja u stroj, a Vi procijenite koliko smo u tome uspjeli!

  • 3.00€

Dostupne opcije

Oznake: Drveni vlakić s imenom, Drvene igračke, Drvena slova

Loading...