Naše stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića (cookie) mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranica slažete se sa korištenjem kolačića.

Drvena vješalica - velika - Teglica 2

Drvena vješalica - velika - Teglica 2

Drvena vješalica - velika - Teglica 2

Teglica - velika drvena vješalica - uporabni predmet za dječje sobe i prostore gdje borave djeca. Na stražnjoj strani ima jednu malu vješalicu pomoću koje se može objesiti (kao slika). Ovakva vješalica može poslužiti i za teže odjevne predmete. Mogu se naručiti obojane ili nebojane i kao takve Vam daju mogućnost da ih obojate i ukrasite samostalno. Na taj način mogu poslužiti za razvoj dječje kreativnostiRadi se ručno i boja eko bojama na bazi vode. Pošto je i bojanje ručno gotovo je nemoguće napraviti dvije identične vješalice. Zbog toga Vas molimo da nam u komentaru narudžbe napišete uputstva za bojanje ako je to potrebno.

Veličina: 8 x 18 cm

Nastojimo da svi naši proizvodi ne budu samo komadi drva koje je netko prebacivao iz stroja u stroj, a Vi procijenite koliko smo u tome uspjeli!

  • 8.00€

Dostupne opcije

Oznake: Drvena vješalica - velika - Teglica 2, Uporabni predmeti

Loading...