Naše stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića (cookie) mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranica slažete se sa korištenjem kolačića.

Drvena slova - puzzle

Drvena slova - puzzle

Drvena slova puzzle

Drvena slova - slova puzzle. Slova koja sadrže cijelu hrvatsku abecedu i svako slovo je povezano s nekim predmetom ili osobom koja počinje na to slovo ( A - auto, B - balon, C - cipela .....). Mogu se naručiti obojana ili neobojana i kao takva Vam omogućavaju da ih obojate i ukrasite samostalno. Uz malo boje (naša preporuka su tempere) dijete može samostalno ukrasiti svoje ime i napraviti lijepi ukras kao trajnu uspomenu na svoje djetinjstvo. Slova su rađena iz punog drveta johe i sa zadnje strane imaju vješalice pomoću kojih se mogu objesiti. Rade se ručno i bojaju eko bojama na bazi vode. Pošto je i bojanje ručno gotovo je nemoguće napraviti dva identična slova. Zbog toga Vas molimo da nam u komentaru narudžbe napišete uputstva za bojanje ako je to potrebno.

Visina slova je oko 14 cm.

Prilikom narudžbe izaberite željena slova, potreban broj slova (cijena je po jednom slovu) i u polje "Ime ili natpis" napišite koja su Vam slova potrebna. Ako je potrebno tu nam možete napisati i uputstva vezana uz boje slova.

Nastojimo da svi naši proizvodi ne budu samo komadi drva koje je netko prebacivao iz stroja u stroj, a Vi procijenite koliko smo u tome uspjeli!

  • 6.00€

Dostupne opcije

Oznake: Drvena slova - puzzle, Ukrasni predmeti, Drvena slova,

Loading...