Naše stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića (cookie) mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranica slažete se sa korištenjem kolačića. Više o svemu možete saznati ovdje.

Drvene ručke za torbe

Drvene ručke za torbe

Drvene ručke za torbe - Model 15

Drvene ručke za torbe - ručke vanjskog promjera od 13.5 cm i debljine jedne ručke 6, 8 ili 10 mm, a sve se to može prilagoditi Vašim potrebama. Rade se ručno iz punog drva johe. Mogu se naručiti nelakirane (ako ih želite samostalno ukrašavati), lakirane bezbojnim eko lakom na bazi vode ako ih želite zaštititi i zadržati u boji drva ili prelakirane u neku boju. Kod lakiranja u neku boju se standardno nude opcije bijelog i crnog laka (ručke se ručno bojaju u dva sloja s tim lakom i naknadno s jednim slojem bezbojnog laka), a za sve ostale kombinacije molimo Vas da nas prije narudžbe kontaktirate. Ako imate potrebu za ručkama nekog posebnog dizajna, slobodno nam se javite. Molimo Vas da pri odabiru izaberete želite li lakirane ili nelakirane ručke, njihovu debljinu i količinu. Cijena se odnosi na jedan par.

Nastojimo da svi naši proizvodi ne budu samo komadi drva koje je netko prebacivao iz stroja u stroj, a Vi procijenite koliko smo u tome uspjeli!

  • Broj pregleda: 2765
  • Proizvođač: Obrt za eko igračke
  • Šifra proizvoda: 35015
  • Raspoloživost: Spremno za izradu
  • 29.50kn

Dostupne opcije

Oznake: Drvene ručke za torbe, Uporabni predmeti

Loading...