Naše stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića (cookie) mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranica slažete se sa korištenjem kolačića.

Drvena slova

Drvena slova

Drvena slova - igračke

Drvena slova - drvene igračke u obliku slova. Igračka koja sadrži cijelu hrvatsku i englesku abecedu, a radi se u tri veličine. Rade se ručno iz punog drveta johe i u potpunosti su prirodne igračke jer ne sadrže nikakve lakove i premaze. Zbog toga u trenutku kada je dijete preraste i prestane biti zanimljiva kao igračka, može poslužiti kao materijal za razvoj dječje kreativnosti. Uz malo boje (naša preporuka su tempere) dijete može ukrasiti svoju igračku i napraviti lijepi ukras te imati trajnu uspomenu na svoje djetinjstvo.

Izrađuju se u tri veličine:

Veličina 1 - 4,5 do 5 cm i debljine 10 mm 
Veličina 2 - 8 do 9 cm i debljine 12 mm
Veličina 3 - 10 -do 11 cm i debljine 20 mm

Prilikom narudžbe izaberite željena slova, potreban broj slova (cijena je po jednom slovu) i u polje "Ime ili natpis" napišite koja slova su Vam potrebna.

Nastojimo da svi naši proizvodi ne budu samo komadi drva koje je netko prebacivao iz stroja u stroj, a Vi procijenite koliko smo u tome uspjeli!

  • 1.30€

Dostupne opcije

Oznake: Drvena slova, Drvene igračke,

Loading...