Naše stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića (cookie) mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranica slažete se sa korištenjem kolačića. Više o svemu možete saznati ovdje.

Drvena slova za lijepljenje - 5

Drvena slova za lijepljenje - 5

Drvena slova za lijepljenje - veličina 5

Drvena slova za lijepljenje - ukrasna slova za ukrašavanje dječjih soba. Slova sadrže cijelu hrvatsku i englesku abecedu, a mogu se naručiti kao bojana i nebojana. Veličine su oko 8 cm. Rade se ručno iz šperploče topole i bojaju eko bojama na bazi vode. Bojana slova mogu se naručiti u slijedećim bojama : crvena, žuta, zelena, tamno plava, svjetlo plava, narančasta, bijela, roza i ljubičasta. Nebojana slova daju Vam mogućnost da ih obojate i ukrasite samostalno.
Uz svako slovo stavljamo jastučić Patafix-a pomoću kojih se slova mogu zalijepiti na neku glatku površinu (vrata, ormar, krevet ...), ali i na zid.

Prilikom narudžbe izaberite željena slova, potreban broj slova (cijena je po jednom slovu) i u polje "Ime ili natpis" napišite koja su Vam slova potrebna. Ako je potrebno tu nam možete napisati i uputstva vezana uz boje slova.

Nastojimo da svi naši proizvodi ne budu samo komadi drva koje je netko prebacivao iz stroja u stroj, a Vi procijenite koliko smo u tome uspjeli!

  • Broj pregleda: 16229
  • Proizvođač: Obrt za eko igračke
  • Šifra proizvoda: 20015
  • Raspoloživost: Spremno za izradu
  • 1.59€

Dostupne opcije

Oznake: Drvena slova za lijepljenje - 5, Ukrasni predmeti, Drvena slova

Loading...