Naše stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića (cookie) mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranica slažete se sa korištenjem kolačića. Više o svemu možete saznati ovdje.

Drvena slova magneti

Drvena slova magneti

Drvena slova magneti

Drvena slova magneti - ukrasna slova s magnetom. Slova sadrže cijelu hrvatsku i englesku abecedu, a mogu se naručiti kao bojana i nebojana. Veličina pločice je 5 x 5 cm. Rade se ručno iz šperploče topole i bojaju eko bojama na bazi vode. Bojana slova mogu se naručiti u slijedećim bojama : crvena, žuta, zelena, tamno plava, svjetlo plava, narančasta, bijela, roza i ljubičasta. Nebojana slova daju Vam mogućnost da ih obojate i ukrasite samostalno, ali tada Vam ne možemo isporučiti pločicu s već zalijepljenim magnetima (to možete napraviti sami nakon bojanja)
Na stražnjoj strani slova nalazi se magnetna folija pomoću koje se slova mogu pričvrstiti na neku metalnu površinu.

Prilikom narudžbe izaberite željena slova, potreban broj slova (cijena je po jednom slovu) i u polje "Ime ili natpis" napišite koja su Vam slova potrebna. Ako je potrebno tu nam možete napisati i uputstva vezana uz boje slova.

Nastojimo da svi naši proizvodi ne budu samo komadi drva koje je netko prebacivao iz stroja u stroj, a Vi procijenite koliko smo u tome uspjeli!

  • Broj pregleda: 14504
  • Proizvođač: Obrt za eko igračke
  • Šifra proizvoda: 20060
  • Raspoloživost: Spremno za izradu
  • 1.99€

Dostupne opcije

Oznake: Drvena slova magneti - 5, Ukrasni predmeti, Drvena slova

Loading...