Naše stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića (cookie) mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranica slažete se sa korištenjem kolačića. Više o svemu možete saznati ovdje.

Drveno cvijeće i ukrasi - Roda

Drveno cvijeće i ukrasi - Roda

Drveno cvijeće i ukrasi - Roda (Mala)

Roda - drveni ukras. Ukras koji nikada neće uvenuti i bez primjerene pažnje. Ukras koji može poslužiti za ukrašavanje dječjih soba, ali jednako dobro može poslužiti za ukrašavanje teglica i vazica. Radi se ručno i boja eko bojama na bazi vode. Pošto je i bojanje ručno gotovo je nemoguće napraviti dva identična ukrasa. Zbog toga Vas molimo da nam u komentaru narudžbe napišete uputstva za bojanje ako je to potrebno. Ukras se može naručiti obojan ili nebojan i kao takav Vam daje mogućnost da ga obojate i ukrasite samostalno. Na taj način može poslužiti za razvoj dječje kreativnosti kroz samostalni rad ili rad u obliku radionica.

Visina cvijeća i ukrasa je oko 25 cm.

Nastojimo da svi naši proizvodi ne budu samo komadi drva koje je netko prebacivao iz stroja u stroj, a Vi procijenite koliko smo u tome uspjeli!

  • Broj pregleda: 5600
  • Proizvođač: Obrt za eko igračke
  • Šifra proizvoda: 24658m
  • Raspoloživost: Spremno za izradu
  • 7.99kn

Dostupne opcije

Oznake: Drveno cvijeće i ukrasi - Roda, Ukrasni predmeti

Loading...