Naše stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića (cookie) mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranica slažete se sa korištenjem kolačića. Više o svemu možete saznati ovdje.

Drveno cvijeće i ukrasi - Cvijet 1

Drveno cvijeće i ukrasi - Cvijet 1

Drveno cvijeće i ukrasi - Cvijet 1 (Mali)

Cvijet 1 - drveno ukrasno cvijeće. Cvijet koji nikada neće uvenuti i bez bez primjerenje pažnje. Ukras koji može poslužiti za ukrašavanje dječjih soba, ali jednako dobro može poslužiti za ukrašavanje teglica i vazica. Radi se ručno i boja eko bojama na bazi vode. Pošto je i bojanje ručno gotovo je nemoguće napraviti dva identična ukrasa. Zbog toga Vas molimo da nam u komentaru narudžbe napišiti uputstva za bojanje ako je to potrebno. Ukras se može naručiti obojan ili nebojan i kao takav Vam daju mogućnost da ga obojate i ukrasite samostalno. Na taj način može poslužiti za razvoj dječje kreativnosti kroz samostalni rad ili rad u obliku radionica.

Visina cvijeća i ukrasa je oko 25 cm.

Nastojimo da svi naši proizvodi ne budu samo komadi drva koje je netko prebacivao iz stroja u stroj, a Vi procijenite koliko smo u tome uspjelu!

  • Broj pregleda: 5788
  • Proizvođač: Obrt za eko igračke
  • Šifra proizvoda: 24601m
  • Raspoloživost: Spremno za izradu
  • 7.99kn

Dostupne opcije

Oznake: Drveno cvijeće i ukrasi - Cvijet 1, Ukrasni predmeti

Loading...