Naše stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića (cookie) mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranica slažete se sa korištenjem kolačića. Više o svemu možete saznati ovdje.

Drvene slagalice na štapiću - Jabuka

Drvene slagalice na štapiću - Jabuka

Drvene slagalica na štapiću - Jabuka

Jabuka - drvene slagalica. Drvena igračka iz pet dijelova - postolja i tijela koje se rastavlja na četiri dijela. Može poslužiti kao slagalica za razvoj kognitivnih i motoričkih sposobnosti, tako da je zbog tih svojih svojstava možemo svrstati u grupu didaktičkih igrački. Radi se ručno iz punog drveta johe i u potpunosti je prirodna igračka jer ne sadrži nikakve lakove i premaze. Zbog toga u trenutku kada je dijete preraste i prestane biti zanimljiva kao igračka, može poslužiti kao materijal za razvoj dječje kreativnosti. Uz malo boje (naša preporuka su tempere) dijete može ukrasiti svoju igračku i napraviti lijepi ukras te imati trajnu uspomenu na svoje djetinjstvo.

Igračka sadrži sitne dijelove i nije pogodna za djecu koja još stavljaju sve u usta.

Nastojimo da svi naši proizvodi ne budu samo komadi drva koje je netko prebacivao iz stroja u stroj, a Vi procijenite koliko smo u tome uspjeli!

  • Broj pregleda: 9513
  • Proizvođač: Obrt za eko igračke
  • Šifra proizvoda: 12011
  • Raspoloživost: Spremno za izradu
  • 3.98€

Oznake: Drvene slagalice na štapiću - Jabuka, Drvene igračke

Loading...