Naše stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića (cookie) mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranica slažete se sa korištenjem kolačića. Više o svemu možete saznati ovdje.

Igračka za jednu kunu

Igračka za jednu kunu

DRVENE IGRAČKE ZA 1 KN

Akciju “Igračka za 1 kn“ razvijamo u želji da pomognemo onima kojima je to i najpotrebnije. Na taj način možete doći do nekih naših proizvoda osobito povoljno i ujedno svoju kupnju pretvoriti u dobro djelo.
Trenutno imamo dogovorenu suradnju s Udrugom roditelja djece i osoba s invaliditetom MALI PRINC i Udrugom Farmica - Služba za spašavanje životinja. Kupnjom ovih proizvoda direktno pomažete njihov rad. Više o udrugama možete saznati ovdje:

MALI PRINC

FARMICA

Pošto trenutno sami financiramo ovu akciju pred Vas moramo postaviti ograničenje na broj igračaka koji možete naručiti pri jednoj narudžbi. U ovom trenutku je na ponudi pet različitih igračaka i svaku od njih možete naručiti maksimalno po tri komada.

Nakon što zaprimimo Vašu narudžbu u kojoj se nalaze proizvodi iz ove kategoriji na mail ćemo Vam poslati podatke potrebne za uplatu (ili ako želite možete ih potražiti sami na stranicama željene udruge) te taj dio direktno uplaćujete na žiro-račun izabrane udruge. Ostatak narudžbe (ako je ima) i troškove dostave plaćate nama predračunom. Možete i samostalno preuzeti naručene igračke na našoj adresi bez plaćanja troškova dostave, samo Vas molimo da nas prije dolaska svakako kontaktirate. Za igračke na ovoj ponudi ne vrijede nikakvi dodatni popusti.
Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte.

Hvala Vam na podršci!

Prikaži:
Posloži po:

Igračka za jednu kunu - Brod

Igračka za jednu kunu - BrodBrod - drveno vozilo. Drvena igračka u obliku vozila. Radi..

1.00kn

Igračka za jednu kunu - Fićo

Igračka za jednu kunu - FićoFićo - drveno vozilo. Drvena igračka u obliku vozila. ..

1.00kn

Igračka za jednu kunu - Konj

Igračka za jednu kunu - KonjKonj - drvena životinja. Drvena igračka u obliku konja. Ra..

1.00kn

Igračka za jednu kunu - Roda

Igračka za jednu kunu - RodaRoda - drvena životinja. Drvena igračka u obliku rode. Radi&nbs..

1.00kn

Igračka za jednu kunu - Slon

Igračka za jednu kunu - SlonSlon - drvena životinja. Drvena igračka u obliku slona. Radi&nb..

1.00kn

Loading...