Naše stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića (cookie) mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranica slažete se sa korištenjem kolačića. Više o svemu možete saznati ovdje.

Drveni dvorac

Drveni dvorac

Drvena igračka - DVORAC

U ovoj grupi  nalazi se drveni dvorac u kompletu s četiri zida i četiri kule i dva viteza na konju. Svaki od tih dijelova može se kupiti i pojedinačno. Sve igračke  rađene su od punog drva johe, ručnim radom i za njhovu izradu treba jako puno vremena. Neke od njih (zbog sitnih dijelova) mogu predstavljati opasnost za djecu koja još sve stavljaju u usta. Zbog toga Vas molimo da obratite pozornost na upozorenja . 

Izaberite željeni proizvod, količinu i dodajte ga u košaricu. Ako je potrebno, unutar košarice možete naknadno promijeniti broj proizvoda koji želite naručiti. U komentaru narudžbe možete nam dodati potrebna uputstva ako je potrebno.

Nastojimo da svi naši proizvodi ne budu samo komadi drva koje je netko prebacivao iz stroja u stroj, a Vi procijenite koliko smo u tome uspjeli!

Prikaži:
Posloži po:

Drveni dvorac

Drveni dvoracDvorac - drvene igračke u obliku dvorca. Kompletan dvorac sastoji se..

100.00kn

Drveni dvorac - kula

Drveni dvorac - kulaKula za dvorac - drvene igračke. Radi se ručno..

15.00kn

Drveni dvorac - vitez na konju

Drveni dvorac - vitez na konjuVitez na konju za dvorac - drvene igračke. Radi&nbs..

15.00kn

Drveni dvorac - zid

Drveni dvorac - zidZid za dvorac - drvene igračke. Radi se ručno iz punog dr..

15.00kn

Drveni dvorac - zid s vratima

Drveni dvorac - zid s vratimaZid za dvorac s vratima - drvene igračke. Radi ..

15.00kn

Loading...