Naše stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića (cookie) mogu se kontrolirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranica slažete se sa korištenjem kolačića. Više o svemu možete saznati ovdje.

Drvena sličica - velika - Brod

Drvena sličica - velika - Brod

Drvena sličica - velika - Brod

Brod - velika drvena sličica - drveni ukras za dječje sobe i prostore gdje borave djeca. Radi se ručno i boja eko bojama na bazi vode. Pošto je i bojanje ručno gotovo je nemoguće napraviti dva identična ukrasa. Zbog toga Vas molimo da nam u komentaru narudžbe napišete uputstva za bojanje ako je to potrebno. Ovakva sličica na zadnjoj strani ima malu vješalicu pomoću koje se može objesiti (kao slika). Sličice se mogu naručiti obojane ili nebojane i kao takve Vam daju mogućnost da ih obojate i ukrasite samostalno. Na taj način mogu poslužiti za razvoj dječje kreativnosti kroz samostalni rad ili rad u obliku radionica.

Veličina 10 x 12 cm

Nastojimo da svi naši proizvodi ne budu samo komadi drva koje je netko prebacivao iz stroja u stroj, a Vi procijenite koliko smo u tome uspjeli!

  • Broj pregleda: 7467
  • Proizvođač: Obrt za eko igračke
  • Šifra proizvoda: 25714
  • Raspoloživost: Spremno za izradu
  • 35.00kn

Dostupne opcije

Oznake: Drvena sličica - velika - Brod, Ukrasni predmeti

Loading...